
Θεωρείται
επίσης ότι συμβάλλει στη μείωση των
μυϊκών πόνων και των πόνων των αρθρώσεων
σε άτομα που πάσχουν από αρθρίτιδα ή
ρευματισμούς.
Το
συγκεκριμένο μπαχαρικό είναι πολύ
διαδεδομένο στην Ασιατική και στη
μεξικάνικη κουζίνα.
Θα
τον βρείτε στην αγορά είτε ξερό υπό τη
μορφή σπόρων είτε φρέσκο. Ο φρέσκος
ωστόσο έχει εντονότερο άρωμα και καλύτερη
γεύση.
Ταιριάζει
με τις αγκινάρες και τα μανιτάρια.
Συνδυάζεται με τζίντζερ, κύμινο και
σκόρδο. Προσθέστε τον στο τέλος του
μαγειρέματος για να μην χάσει το άρωμά
του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου