Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Αγριοκαστανιά: Ένα βότανο θαύμα για τους κιρσούς, τα αγγεία, τη φλεβίτιδα και τις αιμορροΐδες!

Η αγριοκαστανιά, είναι ίσως ένα από τα λιγοστά βότανα που καταπολεμά όλα αυτά μαζί ιδιαίτερα
τους κιρσούς και τη φλεβίτιδα που είναι πραγματικά κάτι πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί και δύσκολα μπορεί να εγγυηθεί ένα βότανο ότι το κάνει από μόνο του χωρίς τη συνέργεια και άλλων συστατικών η βοτάνων. Για αυτό το βότανο της αγριοκαστανιάς είναι τόσο σημαντικό! Αποτελεί τη λύση του προβλήματος από μέσα και σίγουρα είναι ένα βότανο που προλαμβάνει κι ενισχύει γι αυτό και είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τις θαυμαστές και τόσο απαραίτητες ιδιότητες του.


Το μέρος που χρησιμοποιείται είναι ο καρπός του. Τα συστατικά που περιέχει είναι: σαπωνίνες, τανίνη, φλαβόνες, άμυλο, έλαιο, τα γλυκοσίδια αισκουλίνη και φραξίνη. Είναι στυπτικό και τονωτικό του κυκλοφορικού.

Το αγριοκάστανο χτυπάει ακριβώς εκεί που πονάτε. Στα αγγεία! Αυξάνει εντυπωσιακά την δύναμη των φλεβών και τις τονώνει. Τις γεμίζει με ελαστικότητα και τιςκάνει ευέλικτες και δυνατές. Όταν πίνουμε αυτό το βότανο, βοηθάμε τον οργανισμό μας, να αποσυμφορηθεί από το στρες των φλεβών ενώ μας χαρίζει δύναμη και αντοχή. Έτσι αντιμετωπίζει δραστικά προβλήματα στη θεραπεία της φλεβίτιδας (όλες τις φλεγμονές των φλεβών) στη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών και στις αιμορροΐδες. Το έγχυμα της αγριοκαστανιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λοσιόν για να θεραπεύσει τα ίδια προβλήματα εξωτερικά.

Παρασκευή και δοσολογία.

Έγχυμα: ρίχνετε ένα φλιτζάνι βρασμένο νερό σε 1-2 κουταλιές ξηρό καρπό και το αφήνετε να μουλιάσει επί 15 λεπτά. Το έγχυμα πρέπει να πίνεται μέχρι τρεις φορές τη μέρα η να το αλείφεται στα προσβεβλημένα μέρη ως λοσιόν.

Μέρη του βοτάνου που χρησιμοποιούνται: Ο καρπός του αγριοκάστανου. Προσοχή: ποτέ δεν χρησιμοποιούμαι το βότανο φρέσκο γιατί είναι τοξικό. Τα σκευάσματα του εμπορίου είναι απολύτως ασφαλή γιατί έχουν αποτοξινωθεί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου