
Δείτε
τι θα χρειαστείτε για την συνταγή από
το Θιβέτ
Συστατικά:
300
γραμμάρια σκόρδο
900
γραμμάρια λεμόνια με τη φλούδα
1,5
λίτρα νερό
Προετοιμασία:
Βάλτε
το νερό στη φωτιά και αφήστε το να βράσει.
Σιγά-σιγά
προσθέστε το σκόρδο και το λεμόνι και
σκεπάστε την κατσαρόλα.
Αφήστε
να βράσει για περίπου 15 λεπτά.
Αφού
βράσει, αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα
γυάλινο μπολ.
Καταναλώνεται
για 25 συνεχόμενες ημέρες.
Πίνετε
ένα φλιτζάνι με άδειο στομάχι κάθε πρωί.
Στη
συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα 10 ημερών.
Μετά
το διάλειμμα, συνεχίζετε με άλλες 25
ημέρες.
Κατόπιν,
διακόπτετε την κατανάλωση αυτού του
ροφήματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου